Eng / Hr
 
   
 
 
 

U ispitivanju i puštanju u pogon mi osobito pazimo na kvalitetu rada, jer je to preduvjet za normalan rad postrojenja bez problema.


Mi se držimo tri zlatna pravila o ispitivanju i puštanju u pogon:

1. Razmišljanje ključ u ruke
Nas cilj je izvesti radove ispitivanja i puštanja u pogon tako da poslije puštanja u pogon nema problema u normalnom pogonu. Za vrijeme ispitivanja ima mnogo situacija kada se ustanove neke greške. Nekada velike i ozbiljne, a nekada zanemarive. U takvim situacijama mi uvijek nastojimo pronaći najbolje rješenje i poboljšati projekt u suradnji s klijentom i projektantom koliko je god više moguće. Nećemo nikada ostaviti posao „U skladu s projektom“ ako postoji bilo kakva sumnja u kvalitet projekta.

Dakle, naš moto je: „Uradi posao tri puta, ali pusti u pogon samo jednom!“

2. Kvaliteta

Da bi bio u stanju obaviti posao prema visokom standardu kvalitete, svatko se treba pripremiti za posao. Mi se nastojimo uvijek pripremiti prije početka posla da izbjegnemo bilo koju grešku uslijed nedostatka vremena na terenu.

3. Sigurnost na radu
Sigurnost je najvažniji element našeg posla, jer na visokom naponu svaka greška može biti fatalna. Prije bilo kojeg posla, a pogotovo kada se radi pod naponom, svi rizici se prethodno pomno analiziraju. Tek nakon toga se pristupa poslu!

Naš moto je: Festina lente! (Žuri se polako!)

U projektiranju smatramo da je mnogo lakše promijeniti žicu na papiru nego u postrojenju. Stoga ćemo prije izdavanja projektne dokumentacije promijeniti dokumentaciju onoliko puta koliko treba da dosegnemo kvalitetu s najmanje pogrešaka.

 

 
 
Copyright © 2013 TOPLI DOM